Stalena Nageltang Gebogen Klein ( K-22 )

Stalena Nageltang Gebogen Klein ( K-22 )

Beschrijving

OP  =  OP Daarom nu 20% KORTING!


Deze tang is een paar milimeter kleiner dan K-22.

Geschikt voor niet al te dikke nagels.

In tegenstelling tot de rechte Nageltang is ze iets puntiger en heeft ze een gebogen bek vaardoor je bij het knippen direct een mooie boog can creeren.


 Referentie: N7-62-12 (K-22)

Materiaal: Inox 40x13

Snijlengte: 12 ± 0,( mm

Tanglengte: 128 ± 1 mm

Gewicht: 91 g


Stalena Nageltangen zijn volledig gemaakt uit hoogwaardig inox (graad 40x13) dat ook wordt gebruikt bij de productie van medische instrumenten.

Speciale (vacuum) warmtebehandeling zorgt voor staal van een zeer hoge hardheid. De snijvlakken zijn handmatig en superieur geslepen met behulp van een diamant slijpwiel zodat deze tangen voor een lange tijd (3 – 4 jaar) hun scherpte zullen bewaren. Tussentijds slijpen wordt hierdoor overbodig.

Vanwege hun hoogste kwaliteit en de mogelijkheid om meermaals te slijpen, bieden deze professionele tangen een ideale oplossing voor ervaren en beginnende manicure- en pedicurespecialisten maar eveneens voor persoonlijk gebruik.

Om ideale snij-eigenschappen te bereiken zijn de lichtjes naar binnen gebogen snijvlakken aan de binnenkant gepolijst. Dit resulteert in een perfecte snijkwaliteit bij het knippen van huid en nagels zonder trekken, scheuren of kleven. Vanwege deze eigenschappen i.e. tot 5 mm uitstekende snijvlakken en de gepolijste binnenkant ervan, kunnen deze tangen veelvuldig geslepen worden zonder verlies aan snij-eigenschappen.

Het scharnier zorgt voor een zachte en soepele werking. De meeste tangen zijn voorzien van twee metalen veren die de handgreep naar zijn oorspronkelijke stand terugbrengt.  • Model: K-22
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Tags: stalena, nageltang, vellentang, k22, K-22

PEDICUREGROOTHANDEL - MAAK EEN ACCOUNT AAN OM DE PRIJZEN TE ZIEN - NIET VOOR PARTICULIEREN