PEDICUREGROOTHANDEL - MAAK EEN ACCOUNT AAN OM DE PRIJZEN TE ZIEN - NIET VOOR PARTICULIEREN

EHBO-CURSUS 7 NOV 2022 = VOL =

2-3 Dagen EHBO-CURSUS 7 NOV 2022 = VOL =

Beschrijving

Stel je voor: je klant zit ontspannen in je stoel tijdens de behandeling maar zakt langzaam weg. Je moet direct in actie komen. Maar wat moet je doen?

In deze cursus EHBO aan volwassenen leer je precies wat je moet doen bij de meest voorkomende ongevallen. En dat niet alleen. Je leert tijdens een cursus ook hoe je een ongevalssituatie beoordeelt, hoe je zorgt voor veiligheid voor jezelf en het slachtoffer en hoe je hulpdiensten inschakelt. De cursus is gericht op ongevallen/situaties die in je praktijk kunnen voorkomen.

Je leert reanimeren met en zonder AED (Automatische Externe Defibrillator), bloeding of brandwond moet behandelen en na de cursus weet je precies wat te doen in geval van bewusteloosheid, bij letsel aan botten, spieren en gewrichten, een verslikking en bij hoofd- en wervelletsel. Je leert de eerste signalen herkennen zodat je sneller zult reageren bij hart en vaat problemen zodat de kans op herstel vele malen groter zal zijn.

De cursus wordt aan groepen gegeven van maximaal 4 personen, er zijn 4 reanimatiepoppen aanwezig, zo heeft ieder een eigen pop om op te oefenen tijdens de cursus.

Ongeveer twee weken voor de cursus ontvang je een EHBO boek, waarbij verzocht wordt deze alvast door te nemen, zodat de inhoud makkelijker meegenomen kan worden tijdens de cursus.


Na ontvangst ontvang je een erkend certificaat, welk 2 jaar geldig is in 180 landen.

Door een kopie van je certificaat naar Procert te sturen ontvang je, indien aangesloten bij Procert, er 3 punten voor.


Locatie:     Pedi-Joy, Helmond

Trainer:     Chriselda van Mil

Datum:     7 NOVEMBER

Tijd:           9.30-16.30 uur 


Voor koffie, thee en broodjes wordt gezorgd. 


  • Model: EHBO-2
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen

Tags: ehbo, EHBO, cursus